Ha ezt elkészítitek mindenki titeket fog imádni, csak az lesz a bökkenő, hogy ha nem tesztek el magatoknak belőle 1-2 szemet, akkor mire visszafordultok már csak az üres tálat láthatjátok.
Hozzávalók kb 20 db golyóhoz:
100 g babapiskóta
150 g baracklekvár
1 citrom reszelt héja
1 kk. kakópor
20 ml rumaroma
Bevonathoz:
250 g porcukor
bordó ételszínező (én por állagút használok)
narancslé
Tört sótlan pisztácia a tetejére
A hozzávalókat összedolgozzuk, és kis golyókat formázunk belőle. 20 percre a fagyasztóba tesszük, és elkészítjük a bevonatot. A cukrot megszínezzük és annyi narancslevet adunk hozzá, hogy sűrű, de már jól folyatható legyen. (Ez remélem mindenkinek sikerült érthetően leírnom) Ebbe mártjuk a golyókat, egy tálra helyezzük, megszórjuk sótlan aprított pisztáciával és mehet 1-2 órára a hűtőbe .