Annával készült

Csicseriborsó- ha valamit büntetlenül ropogtatnánk

2018. június 20. - annavalkeszult

Megvan az érzés, mikor olyan jó lenne valamit rágcsálni, de minden ami finom lenne, hizlal? Ezt a titkos fegyvert nyugodt szerrel bevethetitek ilyen esetekben.

img-2155.JPG

 

Hozzávalók:
csicseriborsó
fokhagyma

parmezán sajt

A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk. Majd néhány órára kiterítve teljesen megszárítjuk. Egy olaj nélküli, magas falú serpenyőbe folyamatos rázogatás mellett közepes hőmérsékleten megsütjük. Az utolsó 5 percben hozzáadjuk a fokhagymát, a parmezán sajtot és a végén megsózzuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://annavalkeszult.blog.hu/api/trackback/id/tr6014059242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása