Annával készült

Túró Rudi golyók

2020. november 30. - annavalkeszult

Most nézem, hogy a legutóbbi posztom óta eltelt egy kis idő. Nehezen érem magam utol, de a konyhában nem tétlenkedünk, sütöttünk ezt-azt az elmúlt hónapokban, csak nem volt időm megosztani veletek. Most félretéve a vasalást, végre behozom a lemaradást és megmutatom milyen egyszerűen elkészíthető desszertekkel leptük meg magunkat.

unnamed_1_16.jpg

 

Túró Rudi golyók

450 g túró
5 ek. méz
5 ek. darált háztartási keksz
1 citrom reszelt héja
250 g olvasztott Milka tejcsoki
3 ek. étolaj

Elkészítése:
A túrót villával összetörjük, hozzáadjuk a mézet, a kekszet és a citrom héját. Kis golyókat formálunk, sütőpapírral letakart tálcára/ tányérra helyezzük (ebből a mennyiségből kb. 20-22 db lesz) és 30 percre fagyasztóba tesszük. Közben vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét, elkeverjük benne az olajat és a dermedt túró golyókat belemártogatjuk. Minimum 30 percre hűtőbe tesszük és gyorsan megesszük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://annavalkeszult.blog.hu/api/trackback/id/tr4016306830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása